Frivillig

Frivillighed i Ønskeland

Hos Ønskeland spiller frivillige en vigtig rolle i vores møde med børn og unge. Du vil som frivillig være med til at gøre en stor forskel for de børn og unge der er i Ønskeland.

Vi sætter stor pris på vores frivillige hjælpere og du har som frivillig hos os mulighed for at deltage aktivt i et skønt fællesskab med andre frivillige, der også ønsker at være med til at gøre en forskel.

Mulighederne er mange, vi ser på det konkrete behov og dine kompetencer og ønsker og matcher herefter dig med en frivillig-opgave.

Som frivillig hos Ønskeland klæder vi dig godt på til rollen. Det er uanset om du har opgaver i køkken, ved en aktivitet, i svømmehallen eller som lejrfrivillig.  

Ønsker du at vide mere om at være frivillig her hos os, eller har du allerede lyst til at tilmelde dig, så udfyld gerne tilmeldingsblanketten her på hjemmesiden. Du hører efterfølgende fra vores frivilligkoordinator Camilla Bundgaard, som herefter kontakter dig. Herefter finder vi ud af i hvilken frivilligopgave du kan være med til at gøre en forskel.


 

​PT er vi ca 30 frivillige på ønskeholdet, men vi har altid plads til flere frivillige i vores fællesskab.

Mød de frivillige fra ønskeholdet ♥

Lejrfrivillig


På billedet ser i Casper, han er lejrfrivillig og er her på billedet er han leder på lær hinanden at kende lege. "Som lejrfrivillig får jeg en masse sjove oplevelser sammen med børnene. På samme tid for jeg også muligheden for at afprøve ting jeg har lært på min uddannelse".  

At være lejrfrivillig er en helt særlig måde at være frivillig på. Her får du mulighed for at komme helt tæt på de børn og unge som er på ophold her i Ønskeland, da du er med i alle dagens aktiviteter og får mulighed for at overnatte i Ønskeland under hele opholdet. 

Lige nu søger vi lejrfrivillige til:

  • Familiekursus for familier med børn der har været på Julemærkehjem: mandag-fredag 8
  • Børnelejr i Påsken d.18/4-21/4 
  • Ungelejr i Kr. himmelfartsferien 

Frivillig i køkkenet


Her på billedet ser i Lissy, som fortæller "Det er sjovt, hyggeligt og inspirerende at hjælpe i køkkenet og jeg får mange gode oplevelser sammen med børnene" - Lissy

I vores køkken har vi ansat en kok, så opgaven som friviillig består i at hjælp kokken, fx ved at klargøre grøntsager, lave kaffe mm.

Kreativt værksted


På billedet ser i Marie, som laver perleplader sammen med familierne fra familielejren 2018. 

Som frivillig i vores kreative værksteder får du mulighed for gode oplevelser med børn og unge. Her er din vagt typisk fra 2 til 6 timer. Det kræves ikke særlige forudsætninger indenfor kreativitet at deltage som frivillig i keative værksteder.  

Aktivitetsfrivillig


Til højre op billedet ser i Maria. Hun er uddannet pædagog, friluftinsstuktør og frivillig i Ønskelnad. "Jeg får brugt mine kompetencer og jeg er glad for at jeg kan introducere børnene til klatring" - Maria


Kan du tænde et bål, lave den vildeste skattejagt, eller stå for en borfodboldturnering, så er det lige sådan en som dig vi har brug for som aktivitetsfrivillig.  

DIG som frivillig


Her på billedet ser i vores frivillige Anne med Ønskelnads slogan på ryggen: "Viljen viser vejen". Anne var med til at planlægge Ønskelnads første familielejr. 

Vi vil altid gerne have flere med på ønskeholdet. Vil du spille pool, kan du læse historier, er du garvet kortspiller, vil du gå tur i skoven, kan du spille klaver eller har du en god ide? Intet er for stort eller småt til os. 

Har du noget du gerne vil byde ind på ønskeholdet med, så kontakt os.

Frivillig livredder


I Ønskelnad er der også muulighed for at blive frivillig livredder. Du er meget velkokmmen til at kontakte os, hvis du vil høre mere.

Ønskeland

Hammershøj 29

9460 Brovst

Tlf: 44 22 52 52 / 25 53 00 52

Mail: anne@oenskeland.dk 

Centerleder

Anne Madsen Tabor
Email : anne@oenskeland.dk 
Mobil : 25 53 00 52

S/I Ønskeland

Selvejende Velgørende Institution

CVR : 38264826

Copyright @ All Rights Reserved