Om Ønskeland

Ønskeland - vores værdier:

Bevægelse


Ved et ophold hos Ønskeland er det vigtigt for os, at børnene og de unge oplever glæden ved bevægelse. Mulighederne hos os er mange både indendørs og udendørs.

Igennem leg og læring inspireres alle til at finde modet og lysten til fysisk aktivitet.

En aktiv hverdag er en central del af et ophold hos Ønskeland

Man kan bl.a. anvende vores svømmehal og træningscenter samt flere forskellige udefaciliteter som f.eks hockey, mountainbikes og beachvolley og den dejlige omkringliggende natur, som indbyder til spændende aktiviteter med højt til loftet.
Vi ligger vægt på at alle inddrages og der er plads til den enkelte i fællesskabet.

Sund kost


Ved et ophold hos Ønskeland er det vigtigt for os, at børnene og de unge får en varieret kost, som kan medvirke til en sund livsstil.

I forbindelse med et ophold hos Ønskeland vil vi gerne inspirere til at finde lysten til sunde spisevaner efterfølgende. Vi har derfor ikke slik, sodavand, chips og lignende i Ønskeland, men tilgengæld en varieret menu, der indeholder 3 hovedmåltider og 3 snacks pr. døgn. 

Vi serverer varm frokost og kold aftensmad i Ønskeland.

Ønskeland er alkoholfri.

 

Vores køkken har denne smiley:

www.findsmiley.dk/671726

Mental styrketræning


Ved et ophold hos Ønskeland vil vi gerne gennem motivation og inddragelse være med til at inspirere børn og unge til forandring. Vores projekter medvirker til at de børn og unge, der deltager, sætter sig mål og gennemfører, så de kommer styrkede ud på den anden side.    

Vi vil gennem leg, læring og positive oplevelser gerne medvirke til, at man får fornyet tro på sig selv både individuelt og i fællesskabet.   

Vores ambition med ”viljen viser vejen” er at styrke børnene og de unges måde at se sig selv på og ved involvering og støtte under et ophold, at øge evnen og viljen til også selv at være med til at bidrage til forandring i eget liv.

Naturen


Ønskeland er med sin placering på Øland, omgivet af en eventyrlig smuk natur med skovens rige dyreliv som ’baghave’ og Limfjordens enestående vildtreservat ’Ulvedybet’ lige udenfor døren.   

Disse unikke og idylliske omgivelser skaber muligheden for spændende oplevelser, leg og læring i naturen.   

Aktiviteter som vandreture, sove i shelters og hygge omkring bål samt mountainbike, træklatring, orienteringsløb er blot nogle af mulighederne.  For os er naturen et samlingspunkt, som kan være med til at udvikle deltagerne individuelt og i fællesskabet og kan give uforglemmelige oplevelser med i bagagen.

Viljen viser vejen!

En håndsrækning til sårbare børn og unge

Med etablering af Ønskeland håber vi, at kunne give en hjælpende hånd til nogle af de sårbare børn og unge i Danmark.
Det er vores ønske, at de involverede børn og unge får styrket deres selvværd, samt ikke mindst får udviklet en evne til også selv, at gøre en indsats. Blandt andet derfor, er Ønskelands motto blevet til Viljen viser vejen !
Samtidigt er det en stor fornøjelse, at konstatere hvordan de mange frivillige arbejder tæt sammen med Ønskelands faste stab, i en fælles bestræbelse på, at hjælpe de involverede børn og unge.
For os har det helt fra starten været vigtigt, at projektet udelukkende har et velgørende formål uden nogen form for kommercielle motiver. Derfor er huset stillet frit til rådighed for den selvejende institution Ønskeland som er ansvarlig for driften.  Ønskeland drives på non profit basis, hvor alle midler går ubeskåret til at skabe et godt og værdifuldt ophold for de berørte børn og unge.

Gitte og Jan Vestergaard Olsen

Følg med på vores Instagram profil. Her kan du se og mærke Ønskeland, som giver sig til udtryk i mange forskelligartede billeder af aktiviteter, frivillighed, natur, oplevelser m.v.
Tryk her og kom direkte til vores side. Du er meget velkommen til at følge med :-)

Ønskeland

Hammershøj 29

9460 Brovst

Tlf: 44 22 52 52 / 25 53 00 52

Mail: anne@oenskeland.dk 

Centerleder

Anne Madsen Tabor
Email : anne@oenskeland.dk 
Mobil : 25 53 00 52

S/I Ønskeland

Selvejende Velgørende Institution

CVR : 38264826

Copyright @ All Rights Reserved