Nyhedsbrev

Nyhedsbreve

Nyhedsbrev Oktober 2018

Sommeren 2018

Det har været en vild sommer!

Over 500 mennesker har været på ophold i Ønskeland gennem sommermånederne. Vi har haft så mange skønne oplevelser med alle de dejlige familier, søde børn og seje frivillige, der har deltaget i ophold her i Ønskeland. Vi ser tilbage på en sommer, hvor vi (Personalet og de frivillige i Ønskeland) har fået masser af nye erfaringer, har grinet og svedt og løbet stærkt for at få dagene til at glide bedst muligt for de organisationer, vi har haft i huset.

Og jeg må sige, at det har været en kæmpe oplevelse at være en del af Ønskeholdet denne sommer, hvor organisationen Ønskeland for alvor har taget form og fart.

Nu venter vores ”stille periode”, der er længere mellem lejr-opholdene, og det er mest fagpersoner, der kommer i huset i hverdagen, men det betyder ikke, at vi keder os.

Vi har flere projekter i støbeskeen, vi og glæder os til at prøve at skabe vores egen signatur gennem arbejde med sårbare børn og unge på nye måder. Vi har fokus på længerevarende projekter med vægt på vores værdier: sund kost, bevægelse, mental styrketræning og naturen. Vi har flere dygtige samarbejdspartnere, som hjælper os med at få udfærdiget spændende nye tiltag. Vi har arbejdet på projektbeskrivelser og fondsansøgninger og håber, at vi snart kan løfte sløret for fremtidige satsninger i Ønskeland.

 


AaB


Vi har været så utroligt heldige at være modtagere af AaB’s donation – ”En håndsrækning til Nordjylland”, hvilket betyder, at vi får 2 kr. pr. tilskuer til AaB’s hjemmekampe! Så skynd jer ind og se alle deres hjemmekampe dette efterår! Der er allerede doneret over 60.000 kr. fra de kampe, der er spillet i efterårssæsonen, og vi kan slet ikke vente med at få sat pengene i spil i vores arbejde med målgruppen.


Det betyder virkelig meget for Ønskeland at være modtagere af håndsrækningen, og vi er så glade og taknemmelige overfor alle der stemte på os i den forbindelse. Tak!


Se deres fantastiske film om Ønskeland på AaB TV her: https://aabsport.dk/aab-tv/


 

Persondataloven


Midt i sommertravlheden har vi også nået at lave vores persondatapolitik.

Den er ikke omfattende og kan læses på vores hjemmeside her:

http://www.oenskeland.dk/persondatapolitik


Skulle du have spørgsmål til hvilke oplysninger, vi har om dig og din organisation, så spørg endelig. Og ønsker du ikke længere at stå på mailinglisten til nyhedsbrevet, så giv os bare besked!


 

Prissætning


Jeg skal ikke kede jer med økonomi-diskussioner, men hermed varsle at vores priser ændrer sig pr. 1/1 2019.

De lejre, der allerede er booket for 2019 vil automatisk få information om dette. Det betyder ikke nødvendigvis at det bliver dyrere at lave et ophold i Ønskeland. Vi har med den nye prissætning ønsket at gøre det billigere at lave ”små” lejre for vores målgruppe (under 20 personer), mens det bliver lidt dyrere for ophold, der kun er for fagpersoner. Vi håber at I kan se formålet med dette, at ophold for fagpersoner er med til at finansiere ophold for vores målgruppe.

Ønsker du et tilbud på et ophold, så kontakt os endelig.


 

Ønskelands egne lejre


I efterårsferien 2018 afholdt vi vores første ønskelejr. Pengene til lejren er blevet doneret af forskellige firmaer/privatpersoner i løbet af det sidste års tid, og lejren var planlagt af vores egne frivillige, der også gennemførte den med stor succes.

Det var en kæmpe oplevelse at se de 9 nordjyske familier og Ønskelands seje frivillige, der sammen skabte en helt fantastisk lejr, som vi tænker tilbage på med glæde. Vi kan leve højt på de minder i lang tid, og har lært så meget om at afholde lejr.

Derfor er det også en kæmpe glæde for os at CoolUnite har doneret 50.000 kr. til vores børnelejr i foråret, så vi allerede nu kan gå i gang med at planlægge den og invitere deltagere. Det giver os ro til det vigtige arbejde at vide at pengene er på plads. Tusind, tusind tak til CoolUnite!!!

 


 

Mit første halve år som centerleder


Mit første halve år som centerleder for organisationen Ønskeland er gået, og det er gået stærkt.

Jeg sætter stor pris på det kæmpe engagement, jeg mærker omkring Ønskeland, de fantastiske frivillige, der giver en hånd med (uden dem, intet Ønskeland!) og at flere samarbejdspartnere melder sig på banen. Det betyder meget for os her i huset, at der er folk, der kan se meningen med vores arbejde, og som ønsker at være med til at udvikle Ønskeland.

Noget af det jeg oftest bliver spurgt om er: Hvad er Ønskeland?

Jamen, for at være helt ærlig, så finder jeg nye svar på dette hver dag. For i den ramme, der er Ønskeland, har der vist sig utallige muligheder, og jeg glæder mig til at se, hvor vi ender. Lige nu rummer vi både lejre, kurser, længerevarende projekter og oveni det, en masse nye idéer.
Det motiverer mig at møde de børn og unge, som vi eksisterer for, og hver gang vi åbner huset for nye mennesker, inspirerer de til nye tanker og idéer.

Her på kontoret er vores drivkraft den glæde, der tændes i øjnene på vores lejr-deltagere. Den fællesskabsfølelse, der opstår, næsten helt magisk, mellem mennesker, der før var fremmede for hinanden. De latterbrøl, der kommer fra to unge i leg eller de hemmeligheder der bliver delt mellem 2 børn i tæt samtale.

Uden at prale kan jeg vist godt påstå at jeg har verdens bedste job. Verdens bedste meningsfyldte job.


Tusind tak for jeres støtte, jeres omtale af Ønskeland og ikke mindst jeres hjælpsomhed.


 

På hele Ønskeholdets vegne, Anne

Ønskeland

Hammershøj 29

9460 Brovst

Tlf: 44 22 52 52 / 25 53 00 52

Mail: anne@oenskeland.dk 

Centerleder

Anne Madsen Tabor
Email : anne@oenskeland.dk 
Mobil : 25 53 00 52

S/I Ønskeland

Selvejende Velgørende Institution

CVR : 38264826

Copyright @ All Rights Reserved