Familielejr

Ønskelands familielejr

Ønskelands egen familielejr afholdes i efterårsferien 2019 

Familielejren giver udsatte børn, unge og deres familier en fælles oplevelse og et frirum sammen med andre familier. Lejren kan ansøges af trængte eller udsatte nordjyske familier, som ikke ellers ville have haft muligheden for et pusterum sammen som familie. Ansøgningen til Ønskelands egen familielejr i efterårsferien 2018 (uge 42) er nu åben. 

Kommer man i betragtning til at deltage på lejren som familie, afholdes alle udgifter i forbindelse med lejren af Ønskeland. Man skal dog selv kunne dække transport udgifter frem og tilbage til sin bopæl.

 

I efterårsferien vil Ønskeland summe af liv, hvor samvær med familien er i fokus.

Familielejren hos Ønskeland er et tilbud for nordjyske familier, der ønsker at tilbringe fem dage fyldt med aktiviteter, natur, leg og læring. Dette sker i selskab med andre familier og Ønskelands frivillige lejr-team, der sammen vil skabe rammerne for en fantastisk lejr, hvor alle bidrager til fællesskabet.

På familielejren har vi tid til fordybelse, nærvær og de små succesoplevelser.

Nøgleord som deltagelse og involvering vil danne fundamentet for vores fælles lejr-værdier og fokuspunkter. Vi vil opdele tiden, så der både er voksen-, børne- og fællestid. Der skal være plads til at få oplevelser og udvikle sig.

Med vores skønne nordjyske natur lige uden for døren, får vi rig mulighed for at gå på opdagelse i skoven og finde de naturlige skatte i skovbunden. Efteråret indbyder til svampejagt, kastanjemænd og efterårsblade til det kreative værksted. Vi skal nyde efterårets farver og se solen gå ned, med Limfjorden i baggrunden, mens varmen fra gløderne i bålet bager snobrødet færdigt.

Vi har drømmene i fokus på Drømmeværkstedet og sætter fokus på ‘Det gode liv’ med Ønskelands grundprincipper: Motion, Sund Kost, Natur og Mental Styrketræning .

Vi skal lege og grine, til vi får ondt i maven. Vi skal få sved på panden og pulsen op, og vi skal nyde og mærke, at vi er til.

Familielejren kan rumme 10-15 familier med børn til og med 17 år. Familien bor sammen på et værelse med eget toilet og bad og alle måltider indtages fælles i Ønskelands spisesal. Ud over familierne består lejren af 15 frivillige samt køkkenpersonale, der inspirerer og planlægger måltiderne, hvor sund kost er i fokus.

Under lejren vil familierne blive inddraget i de daglige gøremål f.eks. i køkkenet, til rengøring samt medhjælp ved aktiviteter.

Når forældre og børn tager hjem fra familielejren er det med nye venskaber og fantastiske minder samt fornyet energi og inspiration til hverdagen.Vi bestræber os på, at alle får en uforglemmelig lejr, der kommer til at fylde rygsækken med gode oplevelser, grin og historier at fortælle.

Ønskeland

Hammershøj 29

9460 Brovst

Tlf: 44 22 52 52 / 25 53 00 52

Mail: anne@oenskeland.dk 

Centerleder

Anne Madsen Tabor
Email : anne@oenskeland.dk 
Mobil : 25 53 00 52

S/I Ønskeland

Selvejende Velgørende Institution

CVR : 38264826

Copyright @ All Rights Reserved