Ungelejr

Ønskelands UngeCamp

Ønskelands egen ungelejr afholdes i Kristi himmelfartsferien 2019 (30 maj - 2 juni)

Ungelejren giver sårbare unge en fælles oplevelse og et tiltrængt frirum sammen med andre unge. Lejren kan ansøges af unge fra hele landet. Der er også mulighed for at voksne relationer omkring disse unge har mulighed for at foretage ansøgningen.
  

Ansøgningsfristen er d. 20/5, og der kan ansøges via dette link:

https://forms.gle/y4WwcSFFEiw1RB5Y6

(kopier linket og indsæt det i din web-browser)

Kommer man i betragtning til at deltage på lejren som ung, afholdes alle udgifter i forbindelse med lejren af Ønskeland. Man skal dog selv kunne dække transport udgifter frem og tilbage til sin bopæl.

Kickstart din sommer med fede oplevelser sammen med unge fra resten af landet.

Få en flyvende start på sommeren i Kristi himmelfartsferien 2018. Uanset hvor du kommer fra i Danmark, kan du joine UngeCamp!

Ønskelands UngeCamp er for 13-17-årige med fokus på fællesskab, samvær, sundhed og bevægelse.

Her er plads til alle, så kom som du er. Lad viljen vise vejen og vær med til at gøre en forskel for dig selv og dem omkring dig. Nøgleord som nysgerrighed, motivation og mod danner fundamentet for at prøve nye ting og flytte grænser. Har du lyst til at udfordre dig selv med f.eks. yoga, træklatring og CrossFit eller udfolde dine kreative sider, så er UngeCamp lige noget for dig.

Sammen med andre unge og de engagerede frivillige vil vi sammen skabe oplevelser, du sent vil glemme!

Ønskeland er er et helt særligt sted, med den skønneste natur lige uden for døren. Her er det kun fantasien, der sætter grænserne, og mulighederne er uendelige.

Den smukke skov og limfjordens blinkende blå indbyder til outdooraktiviteter, som adventurerace, mountainbike med fuld fart på snørklede skovstier eller overnatning i det fri med bålhygge og historiefortælling.

UngCamp har plads til 25 unge, hvor man vil bo på tomandsværelser med en person af eget køn. På værelserne er der eget toilet og bad.

På campen vil du møde 10 friske frivillige, der både kan lide at hænge ud, spille bordfodbold og tage den seriøse samtale. Hos Ønskeland er der desuden et køkkenpersonale, som står for planlægningen af lækker, varieret og sund kost. Under campen vil man blive inddraget i de daglige gøremål, f.eks.  i køkkenet og til rengøring.

Vi bestræber os på, at alle får en uforglemmelig lejr, der kommer til at fylde rygsækken med gode oplevelser, grin og historier at fortælle. Når de unge tager hjem fra ungecampen er det med nye venskaber, energi og fede minder.

Ønskeland

Hammershøj 29

9460 Brovst

Tlf: 44 22 52 52 / 25 53 00 52

Mail: anne@oenskeland.dk 

Centerleder

Anne Madsen Tabor
Email : anne@oenskeland.dk 
Mobil : 25 53 00 52

S/I Ønskeland

Selvejende Velgørende Institution

CVR : 38264826

Copyright @ All Rights Reserved