Pausehuset

Pausehuset

Ønskelands Pausehus åbner for første gang som pilotprojekt i foråret 2019 i uge 11, 12, 13 og 14.

Pausehuset er for børn, i alderen 0-18 år, med alvorlig sygdom og deres familier, og er en mulighed for rekreation i Ønskeland. Det er CoolUnite fonden som sponsorer projektet. 

Pausehuset, er som navnet siger: et sted hvor familierne får en pause. En ramme for rekreation, samvær, nærvær, og hvor sygdommen kan træde i baggrunden til fordel for gode stunder sammen. .

Pausehuset giver familierne mulighed for at være sammen uden at skulle bekymre sig om madlavning, rengøring osv. Der er plads og rum til familierne, der kan bo i en eller flere 2-personers lejlighed ved siden af hinanden. Der er endvidere mulighed for at invitere familie eller skolevenner på besøg, hvilket kan være med til at øge livskvaliteten for familierne.

Ønskeland kan rumme 5-7 familier ad gangen i et forløb på 5-14 dage.

Ønskelands Pausehus kan ikke tilbyde lægefaglig behandling, men hver uge kommer der fysioterapeut/psykolog/træner forbi, som kan hjælpe med træning og samtaler.  

For at blive taget i betragtning til projektet henvises familierne igennem patientforeninger som Ønskeland samarbejder med. 

Ønskeland

Hammershøj 29

9460 Brovst

Tlf: 44 22 52 52 / 25 53 00 52

Mail: anne@oenskeland.dk 

Centerleder

Anne Madsen Tabor
Email : anne@oenskeland.dk 
Mobil : 25 53 00 52

S/I Ønskeland

Selvejende Velgørende Institution

CVR : 38264826

Copyright @ All Rights Reserved