Ønskeland

En håndsrækning til sårbare børn og unge

Velkommen til Ønskeland!


Siden 2017 har Ønskeland været et hus i udvikling, hvor projekter, ophold og udvikling går hånd i hånd for at skabe nye tiltag for vores målgruppe: Sårbare børn og unge.

Ønskeland er en non-profit organisation, der danner ramme om arbejdet med sårbare børn og unge fra hele landet. Ønskelands bygninger er stillet frit til rådighed af Jan og Gitte Olsen, til den selvejende institution Ønskeland, der ligger i skønne omgivelser på det naturskønne Øland ved Brovst i Nordjylland.


Ønskeland har til huse i et tidligere hotel, og råder over 25 2-personers værelser, 3 lejligheder og et hovedhus med adskillige faciliteter, herunder svømmehal, spilleområde og fællessal, samt et flot industrikøkken.


Disse fantastiske rammer drives til dagligt af en lille medarbejderstab, som står for administration, køkken og vedligeholdelse.

Men lige så vigtigt er at Ønskeland har tilknyttet en stor gruppe frivillige. De er en vigtig del af Ønskelands arbejde, og er med til at gøre en kæmpe forskel for de børn og familier, der kommer i huset.


Siden 2017 har Ønskeland udviklet sig fra primært at leje huset ud til andre velgørende organisationer, til at udvikle et stigende antal egenudviklede projekter. Disse finansieres af fonde og donationer. Vi er meget stolte af at stå bag projekter som Ønskelands Pausehus, som er et rekreativt ophold for alvorligt syge børn og deres familier, og Team Ønskeland, et cykelhold for sårbare børn i Jammerbugt Kommune. 


Er du blevet mere nysgerrig på Ønskeland, eller har du spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her på siden, så kontakt os endelig!


Husk: Viljen viser vejen!


Anne Madsen Tabor, Centerleder i Ønskeland

Ønskelands faciliteter

Motionsrum


Hos Ønskeland er en aktiv hverdag en vigtig del af et ophold, der er rig mulighed for at boltre sig indendørs i svømmehallen eller få sved på panden i træningsrummet. 

Træningsrummet er et univers af muligheder, hvor bevægelse og udfordring af kroppen er i fokus. Hos os skal det være skægt og lærerigt at træne, og vi ønsker at børnene og de unge finder glæden ved bevægelse. Rummet er indrettet således at børn og unge, i alle aldre, kan deltage i en alsidig træning.

Vi ønsker at inspirere til sjov træning på alle niveauer.

Svømmehallen har dampbad, fodbad og yogaplateau, hvor man kan falde til ro efter en lang dag med oplevelser. Friluftsliv og outdoor aktiviteter


Duften af skov, jord under neglene, frisk luft i lungerne, varmen fra solens stråler og fuglene, der kvidrer fornøjet. Natur og friluftsliv er sin helt egen form for lykke.

I nærområdet omkring Ønskeland, har vi rigtig megen lykke lige uden for døren. 

Den omkringliggende skov indbyder til mountainbike, træklatring og orienteringsløb eller blot en frisk gåtur, hvor alle sanser stimuleres.

Hos Ønskeland kan vi benytte både shelters og bålpladser i nærområdet, hvilket giver en oplagt mulighed for hygge og overnatningsture, hvor de unge får skovens fredfyldthed at mærke på egen krop.

Ønskeland råder over 10 mountainbikes i forskellige størrelser, som er til fri afbenyttelse. 

På Ønskelands område er der mulighed for at lave bål på bålpladsen, bygge huler i krattet eller opleve træklatring.

Følg med på vores Instagram profil. Her kan du se og mærke Ønskeland, som giver sig til udtryk i mange forskelligartede billeder af aktiviteter, frivillighed, natur, oplevelser m.v.


Tryk her og kom direkte til vores side. Du er meget velkommen til at følge med :-)

Viljen viser vejen!

Ønskeland

Hammershøj 29

9460 Brovst

Tlf: 44 22 52 52 / 25 53 00 52

Mail: anne@oenskeland.dk 

Centerleder

Anne Madsen Tabor
Email : anne@oenskeland.dk 
Mobil : 25 53 00 52

S/I Ønskeland

Selvejende Velgørende Institution

CVR : 38264826

Copyright @ All Rights Reserved