Opholdsmuligheder

Opholdsmuligheder

Vores målgruppe er sårbare børn og unge, der af en eller anden årsag har brug for midlertidigt at bryde ud af hverdagens rammer.


Vi har hos Ønskeland skabt muligheden for, at et midlertidigt ophold kan styrke og udfordre de involverede børn og unge personligt via et aktivt, engageret og positivt fællesskab.


Under et hvert ophold bliver både børn, unge og voksne en del af hverdagens gøremål, og bliver derigennem inddraget i forskellige praktiske opgaver og aktiviteter.

Der er også mulighed for at personalegrupper, ledelsesteams eller frivillige, der arbejder med målgruppen kan benytte Ønskelands faciliteter.


Det er vigtigt for os at være med til at udfordre, inspirere og bringe alle aktører omkring målgruppen i spil. Uanset om man er barn, ung eller voksen, vil et ophold hos Ønskeland være præget af inddragende og inspirerende motion, mental styrketræning, sund kost samt oplevelser, leg og læring i naturen.


Der er mange muligheder hos Ønskeland, og vi skræddersyer gerne et ophold i tæt dialog med jer.


Du er meget velkommen til at kontakte os for at få mere information omkring Ønskeland eller for at få et uforpligtende tilbud.

Ønskeland

Hammershøj 29

9460 Brovst

Tlf: 44 22 52 52 / 25 53 00 52

Mail: anne@oenskeland.dk 

Centerleder

Anne Madsen Tabor
Email : anne@oenskeland.dk 
Mobil : 25 53 00 52

S/I Ønskeland

Selvejende Velgørende Institution

CVR : 38264826

Copyright @ All Rights Reserved