Team Ønskeland

Team Ønskeland - På cykeltur for det gode liv

"Team Ønskeland - På cykeltur for det gode liv" er et projekt for børn i alderen 10-14 år fra Jammerbugt Kommune. Gennem flere måneder træner børnene og projektet kulminerer ved at børnene cykler til København på 4 dage.


Vi ønsker at tage et helt enkelt redskab – cyklen – og gøre det til genstand for små hverdagsændringer, der kan give børn og unge deres eget redskab til det gode liv.  Ud over cyklen vil vi give de børn, der ikke har kontakt til det etablerede foreningsliv, en mulighed for et andet fællesskab, hvor man ikke mødes om at være bedst eller vinde kampe. I projektet sætter børnene egne mål, og samarbejder om det fælles mål: At cykle hele vejen fra Ønskeland/Jammerbugt Kommune til København – en cykeltur på over 300 km.


Projektets målgruppe er børn, der ønsker at forandre sit eget liv, og som kæmper med problemstillinger f.eks. overvægt, ensomhed eller lavt selvværd. Børnene indstilles gennem skole eller andre kontakt-personer.Se mere og følg med på Facebook her:

Projektgruppe

Team Ønskelands Sponsorer 2019

Donationer

 

Tour Sponsorer 

Gode minder fra Team Ønskeland

Giv et bidrag 


Igen i 2020 skal ca. 30 nye cyklister optages på Team Ønskeland. De skal træne, danne fællesskab og på den store rejse fra Jammerbugt til København. De har brug for alt den støtte de kan få! Du kan give et bidrag til holdet via. MobilePay.

Alle bidrag modtages med stor taknemmelighed. 

Ønskeland

Hammershøj 29

9460 Brovst

Tlf: 44 22 52 52 / 25 53 00 52

Mail: anne@oenskeland.dk 

Centerleder

Anne Madsen Tabor
Email : anne@oenskeland.dk 
Mobil : 25 53 00 52

S/I Ønskeland

Selvejende Velgørende Institution

CVR : 38264826

Copyright @ All Rights Reserved