Team Ønskeland

Team Ønskeland - På cykeltur for det gode liv

Team Ønskeland er et cykelhold for børn i alderen 10-14 år fra Nordjylland. Børnene træner i lokale grupper med frivillige trænere.


Vi ønsker at tage et helt enkelt redskab – cyklen – og gøre det til genstand for små hverdagsændringer, og sådan vise børnene, at man kan komme langt, blot på cykel. Cyklen bliver derfor børnenes eget redskab til det gode liv.


På Team Ønskeland vil give de børn en mulighed for et fællesskab, hvor man ikke mødes om at være bedst eller vinde kampe. På Team Ønskeland sætter børnene egne mål, og samarbejder om det fælles mål: At cykle hele vejen fra Jammerbugt til København – en cykeltur på over 300 km.


Målgruppen er børn i alderen 10-14 år, der ønsker at forandre sit eget liv, men kæmper med udfordringer som eksempelvis overvægt, ensomhed eller lavt selvværd.


På Team Ønskeland cykler børnene sammen ind i et aktivt fællesskab, som er med til at øge deres selvværd og styrke deres selvtillid, give dem glæde ved motion og sunde vaner, og ikke mindst sjove oplevelser for livet.


Vi optager hvert år ca. 30 børn, som indstilles af sin lærer eller en anden fagperson. For alle børnene er det gratis at være med, da projektet udelukkende finansieres af fonds- og private donationerSe mere og følg med på vores sociale medier

Hvem får hjulene til at køre rundt?

For Team Ønskeland kører mellem 15 og 20 frivillige trænere hvert år. Trænerne er fordelt over de fire lokale hold, sådan der altid er mindt to trænere med på en træning.


Team Ønskelands trænere er verdens bedste! De løfter opgaven som støttende kræfter både for børnene og for resten af projektet. Faktisk bruger trænerne omkring ca. 1000 timer årligt på Team Ønskeland.  


De er alle passioneret af projeket og mange af dem, kender børn fra tidligere år, og har set, hvordan Team Ønskeland bliver ved med at have god indflydelse på børnenes liv - derfor er mange af dem med år efter år. 


Team Ønskelands Projektleder,

Anette Enevoldsen,

kan altid kontaktets, hvis du har interesse for at være frivillig træner på Team Ønskeland  

Mød dette års Team Ønskeland 

Gode minder fra Team Ønskeland

Ønskeland

Hammershøj 29

9460 Brovst

Tlf: 44 22 52 52

Mail: mail@oenskeland.dk 

Leder

Camilla Bundgaard Christensen
Email : camilla@oenskeland.dk 
Mobil : 25 53 00 04

S/I Ønskeland

Selvejende Velgørende Institution

CVR : 38264826

Copyright @ All Rights Reserved